tisdag 31 augusti 2010

Nu är det mycket som händer!

Det är mindre än 20 dagar kvar till valet nu och mycket kommer att hända fram till dess! Ikväll kör vi planeringsmöte i lokalen runt kl 7 samtidigt som en del av klubben tapetserar blå linjen tillsammans med Tensta-Rinkeby-Spånga- och Akalla-Kista-klubbarna. Effektivisering? Javisst!

Imorgon kommer Ung Vänster Storstockholms alldeles egna interntidning att vara skickad till distriktscentralen- färdig för att packas. Det är ett perfekt tillfälle för alla medlemmar att träffas på Ung Vänsters Storstockholms högkvarter för att träffa andra medlemmar samtidigt som man hjälps åt att få ut det sprillans nya numret av interntidningen Huvudstadsbladet till resten av Stockholms medlemmar. Så jag tipsar er varmt om att åka dit någon dag efter skolan eller jobbet (distriktsscentralen är öppet till kl 19:00 på vardagar) för att hjälpa till att packa!

På torsdag, 2 september, kör vi Antirasistisk allsång i Gröna stugan som ligger vid Lötsjön i Sundbyberg. Artister som

-Syster Sol

http://www.youtube.com/watch?v=L0gbD961f2k

-Billey Shamrock

http://www.youtube.com/watch?v=27jbgwA3o-s&feature=related

-Jesper Nykvist

http://www.youtube.com/watch?v=DtM8DpLoxps

kommer att uppträda, dessutom kommer Helena Duroj från Vänsterpartiet i Sundbyberg läsa antirasistisk poesi och därefter kommer Ung Vänsters förbundsordförande Ida Gabrielsson och riksdagskandidaten Hans Linde vara där och prata. Allsången håller på från klockan 19:00 - 21:00.

Någonting som inte heller är värt att glömma är alla grymma cafékvällar på Café String! I nuläget återstår två stycken debattkvällar som kommer att handla om arbete och sedan integritet. På onsdag (1 september) debatteras det om Arbete och den 8 september är det heta ämnet integritet. Missa inte!

I höst kommer mycket mer att hända så håll ögonen och öronen öppna för mer information! Till exempel kommer vi tillsammans med ABF och Feministisk mötesplats hålla tre stycken kurser i Feministiskt självförsvar i Hallonbergen under slutet av september månad!

/Amanda, Ung Vänster Sundbyberg